Zaken doen op de Hippiade

Hippiade

Sinds jaar en dag is de Hippiade een begrip op de thuisbasis van de KNHS in Ermelo. De Hippiade zijn dé landelijke outdoor KNHS-kampioenschappen springen, dressuur, mennen, voltige en aangespannen sport, waaraan de beste combinaties per regio deelnemen.

Voorafgaand worden in het hele land selectiewedstrijden verreden, waar duizenden enthousiaste paardensporters alles op alles zetten om zich te kwalificeren. Inmiddels weten zo’n 10.000 bezoekers tijdens de Hippiade het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo te vinden om de beste paardensporters uit de regio’s aan te moedigen. Het publiek bestaat uit paardensportliefhebbers uit heel Nederland, enthousiaste en fanatieke paardeneigenaren en natuurlijk supporters van de ruiters. Naast wedstrijdsport kan het publiek genieten van diverse clinics en shows en een uitgebreid gezellig strodorp. De toegang voor dit evenement is alle dagen gratis.

Strodorp

Naast het aantrekkelijke sportprogramma dat de Hippiade haar bezoekers biedt, is ook het strodorp een ware publiekstrekker. Het grote aantal bezoekers evenals de publiciteit rond het evenement bieden u een uitgelezen kans om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Er zijn verschillende mogelijkheden qua standbouw en/of vrije plaatsen, deze staan hieronder omschreven. Daarnaast bieden we aantrekkelijke divers sponsorpakketten.

23 augustus

Hippiade Endurance en Voltige


24 augustus

Hippiade Pony’s en Voltige


30 augustus

Hippiade Paarden (en springen pony’s klasse B)


31 augustus

Hippiade Paarden


4 september

KNHS Talentendag 2019 (Extra)


14 september

Hippiade Mennen (geen pagodetenten)