Ledenvoordeel

Het zomerseizoen staat weer bol van de gave evenementen. Als KNHS-lid ga je voordeliger, dus dat is dubbel genieten! Deze en meer acties vind je op www.knhs.nl/ledenvoordeel.

Met korting naar CSI Geesteren

Van 16 tot en met 23 juni staat Geesteren in het teken van CSI Twente. KNHS-leden betalen € 40,- voor twee tribunekaarten in plaats van 45 euro voor de slotdag van de Longines FEI Jumping Nations Cup & FEI Nations Cup Dressage. Bestel je kaarten voor 21 mei.

WK Jonge Dressuurpaarden in Ermelo!

Het FEI Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden vindt van 1 tot en met 4 augustus plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Het programma biedt naast het internationaal kampioenschap voor vijf-, zes- en zevenjarige dressuurpaarden diverse andere mooie rubrieken, zoals de internationale Zware Tour-rubriek Presented by Helgstrand Dressage en de Sport Pro Horses Prize voor vierjarige dressuurbeloften. Als lid van de KNHS krijg je in de voorverkoop 5 euro korting op je tickets. Die geldt voor zowel ongenummerde als genummerde zitplaatsen. Verzeker jezelf van een plek en bestel jouw tickets!

Horse Event: exclusieve voorverkoop en 30% korting

Het populaire Horse Event staat op 13, 14 en 15 september op de agenda bij EXPO Haarlemmermeer in Vijfhuizen. De kaartverkoop start 1 juni, maar speciaal voor KNHS-leden is er een exclusieve voorverkoop. Je kunt dus nu al je ticket bestellen en krijgt ook nog 30% procent korting.

Drie EK’s in Rotterdam!

Rotterdam host van 19 tot en met 25 augustus de drie Europese kampioenschappen springen, dressuur en para-dressuur. Daar wil jij toch bij zijn? Dit is landelijk het grootste paardensportevenement sinds de Wereldruiterspelen in 1994. Dat belooft wat. Als KNHS-lid profiteer je in mei van 50% korting op de EK-kaarten voor maandag, dinsdag en zaterdagochtend. Voor de woensdag ontvang je 25% korting per kaart. Bestel snel via www.knhs.nl/ledenvoordeel. Kijk voor alle ins en outs over de EK’s op: www.rotterdam2019.com.

KNHS-leden gaan goedkoper!