Hospitality

Hospitality
De Hippiade biedt ook voor uw bedrijf een uitgelezen kans om uw relaties te ontvangen in een stijlvolle, familiaire en gezellige ambiance. Samen met uw relaties kunt u gegarandeerd genieten van de top van de breedtesport.

De VIP tafels zijn gesitueerd midden op de grote zandbaan, en hebben goed zicht op de mooie zandpistes en bieden de mogelijkheid om uw gast(en) uit te nodigen voor een bijzondere beleving. Wij bieden u en uw gasten naast het bijwonen van de sport een heerlijke culinaire ervaring.

VIP tafel, inclusief hapjes, drankjes & uitgebreide lunch


Tafel voor 2 personen

€ 250,-


Tafel voor 4 personen

€ 475,-


Tafel voor 6 personen

€ 700,-

Borrelbox


Gezelligheid ten top! Nodig klanten, relaties en vrienden uit om te komen borrelen bij de gezellige bar in het hart van evenement, vanwaar je de beste kijk hebt voor de sport!


  • 50 muntjes voor de “borrelbar” in het strodorp. De muntjes zitten in een bucket voorzien van uw bedrijfslogo
  • Uitgebreide borrelplank
  • Veel gezelligheid


150,-

excl. BTW en out-of-pocketkosten

Family & Friends box


Geef een Family & Friends box weg in je stand! Tijdens de Hippiade zijn er veel vrienden en familie die de deelnemers aanmoedigen. Daarom hebben we deze box ontwikkeld als extra activatie voor je stand.

Deze box kun je verloten onder bezoekers in je stand: stand bezoekers vullen hun gegevens in op een formulier en stoppen deze in de box die in jouw stand staat. Vervolgens wordt de winnaar genoemd in de speakertekst met bedrijfsvermelding en gevraagd om voor de lunch de prijs op te halen in jouw stand.

We gebruiken grote ballonnen bij de stands die een Family & Friends box weggeven om kenbaar te maken dat er bij deze stand een box te winnen is. Daarnaast wordt dit ook aangejaagd via het commercial scherm op het wedstrijdterrein en de speakerteksten.


Dit is de inhoud van de box:

  • Tafel met bedrijfsnaam voor 4 personen in de VIP tent: incl. hapjes, drankjes en een uitgebreide lunch, en de beste plaats om de sport te beleven.
  • Passend ontvangst met een glas champagne om als ware VIP te proosten!
  • Speakertekst met bedrijfsvermelding ‘deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door……’


750,-

excl. BTW en out-of-pocketkosten